Specialiteiten

ONZE BEROEMDSTE SPECIALITEIT IS WEL DE LANGE SOESTER

Een verrassend zacht jasje om een heerlijke vulling van slagroom. Zo uit het vuistje te eten, met collega's op kantoor of tijdens een momentje voor uzelf. Banketbakkerij Verkley staat bekend om haar Lange Soesters. Vanuit de hele regio komen hiervoor lekkerbekken naar Soest. Het recept is overgegaan van vader op zoon.

BANKET

Banketbakkerij Lex Verkley is een begrip in Soest. In onze banketbakkerij wordt ambachtelijk gewerkt met alleen de aller beste grondstoffen. Elke dag kunt u bij ons terecht voor onder andere de lekkerste appelpunten, tompoucen, gevulde koeken en saucijzenbroodjes vers uit de oven. Hier kunt u natuurlijk ook van genieten met een lekker kopje koffie in onze Tearoom.

SAUCIJZENBROODJES

Opzoek naar het lekkerste saucijzenbroodje van Soest en omgeving? Zoek dan niet verder! In 2010 is dit zelfs met de titel lekkerste saucijzenbroodje van Nederland bekroond, en deze bakken wij nog elke dag vers voor u af.

HAZELNOOT TAARTJE

Wie kent niet onze hazelnootschuimtaart? Tot in de verre omtrek wordt het taartje gegeten van Banketbakkerij Lex Verkley. In 2009 is ons hazelnootschuimtaartje uitgeroepen tot de beste van Nederland. Natuurlijk is ons hazelnootgebakje even lekker als het taartje.